DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Svar på tal

Nathalie dumpade den här kommentaren : Det känns rätt onödigt att du skriver ett inlägg om enonyma kommentarer bapapapapa, eller något liknande.

Anledninen : Jag vill bar göra alla uppmärksamma på att det är inte ens någon ide´att posta anonyma kommentarer om folk vill att jag ska at åt mig ;)

Ta inte det här som att jag vore självmordsbenägen !

Mën jag måste få spy ut allt jag har på hjärtat.

Jag är en ''normal'' tjej, inte särskilt populär. Jag har en så lång historia innom mig, som skulle kunna bli en bok. Jag är rätt tråkig, ful och överviktig. No fancy här inte! Jag har få vänner, och det är alltid bråk i min familj. Jag har en livsdröm, att få stå på scen eller bli skådespelerska.

Till historien :

Jag föddes i Västerhaninge 1994. Någonstans vid tre års ålder började folk mobba mig för mitt utseende, Tjock, rödhårig och miljoner fräknar. Men jag föddes kaxig så jag käffta emot. Tillslut landade mitt iv någonstans och jag upptäckte musiken. Den vart min flykt. Jag gömde mig bakom den men blev istället mytoman. Jag visste inte vad livet var då, jag vet fortfarande inte vad livet är. 2001 började jag första klass. Dag 1 satte mobbningen igång på nytt, jag mådde dåligt utan att veta om det. Mobbningen fortsatte och jag ljög som bara Gud vet hur. Och allt gick rakt åt helvete. Jag har slutat med det mesta, men ändå så är jag på något sätt fast i den tiden. Jag har aldrig fått en chans att få börja om, få ta en nypa luft och trava iväg. Lämna allt bakom mig, och stå på ruta ett igen. Vad härligt det skulle kännas. Idag har mobbningen avtagit, men folk är f*cking elaka iallafall, t.om. folk som knappt vet mitt namn. Tänk att få flytta upp till t.ex Norrland. Andas ren luft, få en brand new start. Men jag ska nu ta tag i det här, jag ska nå mitt mål på ett eller annat sätt, få uppleva dte jag alltid drömt om

Jag skrattar åt er !

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Ni Anonyma frwakshows som kemmenterar min blogg och andras bloggar. MOGET ! Jag tar VERKLIGEN INTE åt mig av att ni skriver diverse saker, men när ni Anonymt kommenterar bloggar, då är ni bara luft.

Behöver ni hjälp med ert självförtroende, att våga stå för det ni säger/gör ? Tro mig, så är det! Jag skrattar åt er, ni är så totalt värdelösa.

Och jag säger såhär, att eftersom jag inte bryr mig om era små fjolliga kommentarer, KOM TILLBAKS OM NÅGRA ÅR SÅ FÅR VI SE OM JAG ÄR INTRESSERAD AV VAD NI HAR ATT SÄGA ;)<3



Någon annan än jag som tycker anonyma personer är, hmm.. tja, PATETISKA ?


en bra blogg :)

http://camila.webblogg.se  passa på hon har en tävling nu, du kan vinna ett design paket :D

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Förlåt x 1000 för sämst uppdatering.. Men blogg.se har lagt sina kort ordentligt och är skit dåligt... Nu är det söndag och helgen ar flytit på utan några som helst konstigheter. Var barnvakt i ca 2 timmar med Natalie igår... Aja, finns inte så mycket ideér på ämen att skriva om, så lämna gärna tips om det är något ni vill, eller undrar över. Nu ska jag titta på film, Vi hade iallafall tur med vädret.. IGEN ! :) Och dricka CocaCola, och äta naturgodis.. Har ingen kamera just nu så ni får nöja er med bilder från Goggle ;)


Blogg.se

Nu är jag skit sur, så vi hörs senare. BLOGG.SE, LÄGG NER !!

Blogg.se

Nu är jag skit sur, så vi hörs senare. BLOGG.SE, LÄGG NER !!

Frågora får svar !

Tyvärr fick jag väldigt få frågor, men ska svara på alla :)

Fråga
Anonym  :
Vad tror du att du gör om tio år.

Svar
Förmodligen jobbar jag med musiken, har familj och mår helt underbart :)

Fråga
Issbaella Roos
är du oskuld? hur går det för dig i skolan? vem är du kär i? vem/vilka är dina bästavänner? veem hatar du mest av allt? vilken skola går du i? vart bor du? vem tycker du är konstigast av dina vänner? vem är roligast av dina vänner? vem är sötast av dina vänner? Tacksam för svar!

Svar
Oj, många frågor..
1. Nej jag är inte oskuld.
2.Det går väldigt bra för mig :)
3.Jag är kär i en kille i min klass
4.Vanja, Felicia, Linnea och Tessie
5. Nelly
6.Ribbyskolan i Västerhaninge
7.Muskö
8.Tessi ;)
9. Vanja och Felicia
10.Natalie

Fråga
Tina
1. Är du oskuld?
2. tycker Du att DU själv är duktig på att sjunga? (jag tycker det)

Svar

1Nej.
2. Det låter väl acceptabelt, tack :)

Fråga

Anonym
Hur många läsare har du ungefär på en vecka?
Jätte fin blogg <3

Svar

Oj, jag har aldrrig satt ihop nån vecko statistik, men ungefär 120-130 :)
Tack :)

Fråga
Anonym:
hur mycket väger du ?

Svar

75 kg

Fråga
Anonym
Om du fick välja att at med dig till en öde ö, vad skulle det vara då

Svar

Allt jag äger och har

Fråga
Anonym:
hur bra tycker du att ditt liv e på en skala på 1-10?

Svar

8




AVLSLUTAD!

Frågestunden är slut, svaret på frågan f ni imron


Alldeles för trött,

Förlt för kass uppdatering, men jag lider av sömnens slag! Sover för lite och orkar inte upppdateraa. Men jag har fortfarande frågestund, så fråga ! SVARAR PÅ ALLT !


Sommar mnnen till tusen !

Skola & shopping, mmmmm...

Hej blgoggen, miss me ? OFC, har ni det ;)

Idag har jag varit si skolan, började 08.20 och då hade vi skolfoto! Efetr det fyllde vi i val till Elevråds och Friends representanter ifår klassne. Resultaten sammanställs idag så imrogon får vi veta resultaten. Sen jobbade vi lite matte, och nu håller vi på med kvadrot och sådant, skit kul och super easy ! Dock har jag mattimatiska problem så när det är lätt, och jag kan jobba mycket blir jag hur stolt som helst över mig själv. Sen hade vi rast, och sen ännu mer matte... Efter dte hade vu LUS testen (läsförståelse) och känner att det blev super bra ! Well, ltes see... Sen vare lunch på schemat, blev kycklingsallad med tunnbröd och färskost, YUMMIE !

Efter skolan så åkte jag, Linnea och hennes pojkvän Fredrik till haninge centrum. Med mig fick jag en kjol, ett linne, lösnaglar, tvåhårband och strumpbyxpr. Och allt gick på 280... Fyndig eller vad ? Bilder läggs upp senare så vi hörss väl då :) Tjingeling 


Olle 'hjärta' Sven-E
It's us against the world !

KOM IGEN

KOM IGEN NU VA ?!?!? HAR JU FRÅGESTUND SOM AVSLUTAS PÅ FREDAG KLOCKAN 23.59. Inga anonyma frågor, och gulligaste frågan får en länkning :)

Hemma

Nu är jag äntlign hemma, men blir bara ett kort inlägg. Hade vår riktiga första skoldag idag... Super ^^ Men nu kom farfar ska gå, pusshej <3 GLÖM NU INTE ATT FÅRGA I FÅRGESTUNDEN. SVARAR PÅ ALLT!

FRÅGESTUND MED MIG


  SVARAR PÅ ALLT !

HEMMA EFTER EN DAG I STAN

Nu ligger jag i min underbara säng och gör det jag tycker om ; Bloggar. Eftersom vi inte dragit igång med våra ordinarie lektioner ännu så tillbringade vi en dag men både klass 9:2 ITE a och b. Jag går i klass b. Men vi var på studieresa till gamla Kronobergs häktet, inte särskilt intressant.

Vi kom till stockholm södra runt halv elva, gick därifrån till Röda berget, och jag blev prima imponerad av utsikten. Man såg precis HELA stockholm stad. Underbart vackert. Bilder kommer senare. Där ifrån så gick vi typ as långt till Långholmen. På långholem låg vårat destantions mål, Kronobergshäktet. VI var där i en timma ungefär ohc bara drev omkring, BORING ! Sen runt halv ett begav vi oss mot Hornstull där det blev McDonalds för fulla muggar.

14.22 tog vi tåget hem. Men nu ska jag sysselsätta mig med annat kram Sophie







Orkar inte ladda upp alla bilderna, så ni fick dom bästa!
Det är ni värda :)<3

Kan inte sova

Kan inte sova vad är problemet med mig ? Aja, hur som helst. Vad gör ni där hemma strax över 1 på natten? Inte ett skit huh? Själv ligger jag och funderar lite på hur mitt liv hade vart och allt hade blivit annorlunda. Mitt liv har så pass många hemligheter så det skulle kunna bli en bok, vi får väl se. Känns iallafall sjukt fel alltihop just nu.

Aja ska gå vidare och börja om på nytt tillslut, Kram Sophie




Ljuset i mitt liv, har slocknat. Langa tändare!

Låtskrivande

Nu ligger jag i min säng och skriver en låt ur Felicias synvinkel.. Den lär ni för höra mer av sen

Låtskrivande

Nu ligger jag i min säng och skriver en låt ur Felicias synvinkel.. Den lär ni för höra mer av sen

Trött

Är jätte trött och brist i tankenöten ;) Orkar inte skriva ett 7mila långt inlägg.. men tänkte bjuda på en sjuk bra låt ! :)

*Host*

Nu blir jag så trött på dig.. Du och din falska personlighet, ÅT HELVETE med den. Gahh visserligen rör inte det här mig sådär, men lått bara mina kompisar vara ifred.

hos tessi!

Hellu bloggen, hur har ni det. Själv har jag det bra, sitter hos Tessie har små fikat lite och vi ska snart röra oss in mot Haninge C, I think.

Första skoldagen, eller ja skoldag och skoldag,?, var ju relativt bra, fick lite pennor och sudd, ett schema och någon liten cp kalender som var ganska söt ;).  Och tummen upp till er läsare, statistiken växer dag för dag, Tank you very much ! Men vill ha lite tips på bra musik, langa en kommentar med ditt bästa tips. Sen kommer jag ha en liten form av en tävling, ni ska berätta det bästa tipset i skolan. Hur mna ska fixa betygen och sådant, bästa tipset får en länkning ;)

Men ska gå nu/ You're struly Sophie

Skola.

Godmorgon alla barn..

Idag is the first day of school, yey (Y) Fett sköööööönt, ska lii kul att träffa alla bra idioter och alla dåliga, heheh.. Loggar in nsart och bjuder på en Dresscode :D

BLIR SÅ J*VLA IRRITERAD PÅ BLOGG.SE

BLogg.se fungerar ta mej fan ALDRIG som det ska. BLir så jävla fitt irriterad på det här så jag har lust att kasta bort datan dit pepparn växer. Skulle kolla min statistik, men nejnej ! Statistiken kan inte visas för tillfället ...

WTF, tror snart jag börjar gråta av undertryckt irritation. Hej Roland, din mamma kommer dö om du inte skärper dig angående blogg.se's principer och funktioner / MVH Daggmasken. Ni får ursäkta detta inlägg, mne att ha ett eget domän, såsom Paow ellr Amir har skulle vara bra skönt, synd att det kostar ..

Så söta ! :)

Godkväll bloggen. Jag vill bara säga att läsare som kommenterar söta saker, gör min dag. Jag är tacksam för att ni läser den och gillar bloggen så som den är, ni vet oredigerade bilder etc. Inget : Hej jag heter Kissie, kom och hjälp mig ! Men nu måste jag tyvärr sova, skoldag imrogon u know. Tjingeling

Godnatt

Godnatt alla läsare, hörs imrogon när jag kommer hem ifrån skolan

Ogillar starkt att öppna upp inlägg !

Hej kära läsare.

Idag är det söndag, vilket innebär sista dagen av sommar lovet. Buhuhu, men som jag säker tidigare skrivit kommer det bli skönt att få en nyttig sysselsättning ! Börjar årskurs nio på Ribby. Skönt, sen blir det gymnasium med inriktning musik , vilket varit bestämt sen jag visste vad gymnasiet var för något. Känns skönt att jag vet hur min framtid kommer forma sig. 

Men nu till ett annat ämne, jag läser ju såklart storbloggarna och jag fastnade lite på ett inlägg i Paows blogg... Folk (såklart ANonyma, som alla puckon som uttrycker sin åsikt ;P ) Hade kommenterat hennes blogg, att hon hade stavat fel på ordet ''regn'' Men hon hade stavat helt korrekt, och dom sa babababababab '' du kan ju inte ens stava till ordet REGN. Men snälla människor, hon stavade ju precis såsom ni sa att hon skulle stava ;) Snacka om att bara få Paulinas uppmärksamhet !

Patetiskt folk = ?

Ni är bara SÅ patetiska :) Ni som komenterar bloggar anonymt, är ni s jävla rädda att ni inte vågar stå för det ni säger ? Nej patetiskt är min mening... Vad tror ni ska hända om ni är ärliga och säger eran mening? Tror ni att ni ksa bli skjutna eller vad? Nej jag tar visserligen INTE åt mig av diverse kommentarer, men speciellt inte dom osm är anonyma ;)

Tack


Jag vill tacka alla läsare som får min statistik och höjas mer och mer ! :) Det är doch ännu relativt låga siffror så tar inte upp antalet ! Men ni är verkligen värda ett stort TACK! Nu handlar det inte om vilka som gillar min blogg, och vilak som gör... Utan helt enkelt om det faktum att ni läser den. Bara det värmer. SÅ som tidagre sagt, Tack :)



  SOPHIE <3 LÄSARE

Ny blogg !

Jag bestämde mgi för att mitt nuvarande bloggnamn inte var nog. Så jag skapade en ny blogg.. FLipp eller flopp?
http://sophiiehakansson.blogg.se

Igentäppd.

Lördag efter middag. Febern har lagt sig för det mesta och ont i halsen har jag inte.. Inte just nu iallafall.. Men eftersom jag är jga kommer det säkert komma senare. Men min näsa är igentäppd, GAAH. Blir helt crazy på det här, men det är ju tur för vissa ;) Men jag orkar inte göra ett dyft, bara ligga ovh nysa var tionde sekund. Jag tänker INTE lägga ut bilder på mig nu när jag är sjuk. Ser för jävlig ut, så bjuder på gammla bilder o.s.v. Tjingeling :)


Sängbunden

Lilla jag är ju som tidagre sagt sjuk. Och totalt sängbunden. Har legat här sen klockan fem, med undantag för en tio minuters lång middag och en och en halvs timma tv tittande.Ligger här i min pyjamas och skriver med lite roligt folk på msn... Yey.

Snar är det måndag, skolan börjar igen. Längtar men ändå inte. Ser mest fram emot att få något nödvändigt att sysselsätta mig med på dagarna... Sen att se vilka små söta sexor som kommer att rammla in. Blanda annat min kusinvitamin. Ska bli trevligt.men nu hade jag tänkt berätta om min dag. Vaknade 11.30 gick upp och lagade en snabblunch. Men eftersomn jag e sjuk åt jag inte upp hela.

12.30 gick jag ner mott busshållsplatsen, där jag mötte upp Linnea. Kvart i ett kom bussen och vi åkte till Ösmo Station. Därifrån avgick tåget mot Västerhaninge. Mötande trafik mot handen ifrån stationen. Sen så gick vi och kollade på kläder, mne ingen av oss hittade ngot. Tillslut gick vi till McDonalds, där Linnea bjöd mig på mat(A) du vet förortsflicka utan ståler, samt NO money No FUnny. Men nu ska jag kika runt lite på FB sen sova en mycket obehaglig sömn. Tjingeling

Sjuk och livet känns bara överbelastat!

Ligger i min säng och kan knappt andas genom näsan! Så otroigt jobbigt, finnns det nått värre? Den som kommer på det värsta får en länknig! Orkar inte skriva känns som om jag har 50000000 graders feber, och ont i halsen har jag ju så klart. Vad vore en förkyldning utan dt`? ag brukar normalt sätt inte tycka synd m mig själv, mne nu gör jag faktiskt det. BUHUHUHUHU! Stackars lilla Sophie.



Tyck lite synd om mig iaf. Xoxo Sophiie

Godnatt

Nu ska lilla sjuka jag ta mitt pic och pack och lägga mig i sängen. Bara koppla av. Imorogn ska jag och Linnea till Haninge Centrum och kolla på lite kläer, mysmys... Vad ska ni själva göra ? Men nu får ni ha de så bra av domn resterande 7 minuterna av denna TOrsdag, Tjingeling


Hej bloggen.

Nu sitter jag i 'Felicias soffa och väntar på att hon ska vakna. Okej, inlägget igår,  menar INGEN FAKE HÄR INTE! Men nu har diverse saker ett ut sig, och det är iallafalll lättare stämning mellan oss.. men ett förlåt är bara ett ord, så jag tycker fortfarande att du är falsk, fast mindre denna gång.

Falskhetens namn :Nathalie

Jag tänker vara helt ärliga mot er dear bloggläsare. Fick reda på den nakna sanningen idag. En person vid namn Nathalie Karlsson, kallade sig för min vän. Men Gud vet hur lätt människor har för att ljuga och vara falska.Jag har aldrig sagt ett enda ont ord onm dig, alltid ställt upp när det behövts, och vad i helvete är tacken för det ? Jo en massa jävla knivhugg i ryggen. Jag försåtr mig inte på dig... Bara för att jag inte är smal, utan har en hel del kroppsfett och är nöjd med det så skäms du för mig ? Lilla gumman, du sminkar dig som en riktig fjortis, men jag skämdes inte för att gå med dig.. JAg accepterar hur folk ser ut, det rör mig inte i ryggen. Men om du nu tyckte att det var så jävla pinsamt att gå ut med mig, varför var du då med mig ? DU vet kramade om mig i skolan och shit.. Jag orkar inte med falska personer, och du har gett falskheten ett namn : Nathalie. Jag trodde att var och lite på, men nejnej. Jag har insett att jag slösat bort så jävla mycket tid på att tro på dig. Visst det gör ont att höra dig säga saker, men det gör fan så mycket mer ont att höra dig sncka skit om mina vänner. Du är ute i mitt liv, thats it. Jag behöver inte dig för att känna mig hel. Du har sagt ditt sista ord till mig, och nu skiter jag helt fullständigt  vad som händer dig, skoma, familj m.m. DU är ingen jag kommer kunnna säga darling till, orden skulle stocka sig i halsen på mig. Jag mår illa nu, FATTAR DU ? Elelr har du någon blockering i hjärnan ? Du knullar fan runt mer än någon annan. Du är nuy som luft, ett minne blott i min hjärna. Jag kommer inte göra något för att du ska må bra, samt inte något dåligt. Du är raderad ur min mnetala mailbox. Folk lär ju tro ; Äsch hon snackar bara.. Men dom här orden kommer ALLTID att finnas i min hjärna. Jag älskade dig för den du var, men usch vilket hemskt misstag. Jag vill aldrig mer se dig, eller din fejkade personlighet. Jag mår illa av att ens veta att vi bor i samma land. Du har ingenting med mig och göra, du är bara en invalid person. FInd new friends, dett fins ju alltid Lunarstorm.. Jag önskar inget hellre än att ditt liv går rakt åt helvete, eller vänt lite, det har det redan gjort. Jag behöver skriva av mig om falskheten och jag hoppas innerligt att du läser det här. DU sncakde skit, telefonen gick varm, men jag sjönk aldrig till din nivå. Nathalie du ligger på botten.. Förstår du vad jag säger ?

Natti natti

hej bloggen :) vad gör ni mitt i natten ? Själv sitter jag här med Felicia och är allmänt social med omvärlden. MEn nu sk ajag sova :)<33

Hemma hos Felicia.

Hejhej bloggen :) Nu ligger jag i Felicias säng och bloggar ! Ska snart röra oss in mot handen, Felicia ska till Primabarn :)  Ikväll ska Felicia slagga hos mig, NAJS PRAJS PÅ ÖB ! Hahah jag är så rolig (A) men nu ska jag gå på toaletten tjingeling :)(L)

Kvälls sysselsättning

Nu ligger jag i min säng och varvar ner lite.Lyssnar på Erik Segerstedts urgrymma röst (A). Ska snart sätta på ett avsnitt av älskade Roomservice och grava lite förstrött. Smsar lite emd Vanja som är sjuk, stackars liten :(<3  Smsar också med Felicia som döpt om sig till Felicia Kungen ? :P Hahah mina bejbs, lämnar er ALDRIG !

Morgondagens planering :
Åka till Västerhaninge och va med Felicia
Åka hem och ha Felicia här över natten

Vad ska ni själva göra ? :) 
                                                            

                 Godnatt / Sophie

Mår inte bra

Orkar verkligen inte blogga värsta inläggen p.g.a. lite olika orsaker. Aja tjingeling vi hörs imorgon då Felicia ska sova här, Yey ! (Y) puss o kram

Hemma, ÄNTLIGEN !

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma, helt underbart. Sitter i sängen, och lyssnar på Nick Jonas underbara stämma.

Tänte berätta lite om min helg.
Igår så åkte vi som sagt till Värmdö, där det var kräftskiva hos Håkan och Therese. Jätte trevligt faktiskt. Henrik och Erika, (Håkans bror och hans fru) och deras två döttrar Lovisa och Elina 2&6 år gammla, jätte söta ungar :) Sen var det Håkans och Henriks mamma Linnéa och hennes man, och Håkans kusin Daniel.. Hahaha fyfan vilken snubbe xD Han vart typ aspackad och vi satt och drev med honom typ ; Hörru ska du med på Bubbles konsert nästa vecka, Ja FYFAN klart jag ska '' Åhh Åhh regnbågensbarn'' satt han och sjöng haha, jag trodde att jag skulle avlida av skratt.

Idag så vaknade jag runt 10 och klädde på mig. Sa hejdå till Håkan och Therese. På vägen hem stannade vi till vid Sickla köpcentrum. Blev ingenting för mig därifrån. Messade lite med Tessi som frågade om vi skulle hitta på något så åkte till min morbror och duschade och grejer, men sen så blev det inget med Tessi, så ringde till Felicia och Nathalie och sa : hej jag landar hos dig snart.. Hahah hade penagr och dom hae krökat kvällen innan så jag gick till Ica och handlade klass och CocaCola. Så snäll som jag är (A) Haha sen fixade vi iordning oss, sne tog vi tåget mot handen där vi drog direkt till Donken. Direkt därefetr rörde vi oss ner mot Jonas Godis och fxade litee cigg. Sen kom Vanja och hennes polare Felix och Kimmy , Kimmy eller som jag döpt om honom till ''PartilleJohnny'' va riktigt irriterande. Sen så var lilla Vanja hungrig så ter igen drog vi oss mot Donen. Utanför så satt det nåra fortis like 07'.. JA vad  kan man säga ? Herregud.. Men iallafall,  när vi var klara där så gick vi till Solakuten där Nathalie och Felicia solade. Efetr det rörde vi oss mot Västerhaninge. Satt på en bänk i fyrtio minuter. Sen fick vi eld i arslet och rörde oss mot Felcias pappa. Därifrån rörde vi oss mot Västerhaninge centrum, eller jag gjorde, skulle kolla om tågen gick som vanligt igen. Vanja och Felicia gick hem till hennes mamma och fixade lite saker. I Västerhaninge mötte jag på Wendela och Ellen. Följde med dom till Vivo ich handlade godis. Efetr det så gick vi och möte upp Felicia och Vanja igen. Kort därefter tog jag 20.54 tåget mot Nynäshamn. Tog bussen hem mot Muskö, och nu sitter jag här och har ont i huvudet. Ska snart sova :) Tjingeling/ Sophie

Åh herregud..

Vet ni vad jag just fick reda på. En bekant till mig tog livet av sig igår. Hon efterlämnade sig två barn, i två, respektive fem år gamla. Dom bor inte hos sin far, respektlöst gjort av henne tycker jag. Dom or hu på heltid hos henne, ska dom bara lämna sina vänner och sitt dagis och flytta långt åt helvete ? Med respekt för familjen hängs inte persornerna ut här på bloggen. Jag vet givetvis mer om det här, men jag säger inga detaljer, ni klarar er väl ?

At Värmdö

Sitter nu här hos Håkan ( pappas bästavän) och kollar på MySuperSweet16 på storbilds TV .. Smaskar cokså i mig härlig choklad. Måsta bara säga att All good things come to an end : Desirée Nilsson is back. Kul för henne och grejer men sämst för oss som måste höra henne fejka sitt lilla '' Barbie'' liv.
Haha jag förstår verkligen INTE hur storbloggarna orkar att bråka om vem som ska sitta vart ... okej att man ha delad uppfattning om olika saker, mne t.e.x Kissie som skriver ''fjortisbloggarna'' om Paow och Dessie, fast själv är hno 18 men beter sig som 13... Eller en 07fjortis... Hon är patetisk, går och skryter om sitt ''PERFEKTA'' utseende, men när hon fotar sig själv sätter hon en badanka på hennes läppar. Hmm... Aja hursomhelst, ska ta och avsluta nu, tjingeling :)

Fixar mig

Nu ska jag sminka klart mig och sendan fixa lite annat. Därefter rullar jag mot Värmdö :) tjingeling <<3

snabbt inlägg

Sitter hemma hos Tessie ska snart röra oss in mot Haninge C. Tjingeling, hör av mig när jag kommer hem :D

Natti natti

Godnatt bloggen. Tror inte jag kommer tillägga fler inlägg idag :) men kika lite då oc då för och se om det kommer någon mer uppdatering härifrån sängfronten kram sophie :)

HAHAHA, KLOCKRENT !

 
Och uppfölaren :) 
 
Asså Desirée, inse fakta ; YOU'RE OUT! Ingen tycker om dig, inte ens dom du kallar för ''fans'' (små tolvåringar som hittade din ''kända'' blogg på Lunarstorm). Snälla Desirée, om du nu har en sådan ''känd'' blogg med två läsare om dagen, som förmodligen slutat läsa den efetrsom du har lösenordsskyddat bloggen, kanske du borde bete dig lite mer vuxet och inte som en jävla WB alla andra... Du är ful och patetisk, och ljuger som den värsta mytomanen, nej USCH synd att jag inte kan säga det här face to face : MEN DU FÅR MIG VILJA SPY !
                  


                                                         LOVLEY

Fast jag afttar itne varför dom tog en prinsesstårta, jag menar, hon är ju liksom inegn Princess som förtjänar en ;)

Hemma :)

Nu är jag hemma från cirkusen, som var riktigt bra faktiskt :) Häftig akrobatik, men orkar inte skriva ett sjumila lånt inlägg / Sophie

Glöm inte läsa Vanjas blogg:)

Läs bloggen här


Kissie, Blondinbella, Paow Gaybloggen och Dessie

Blogg wars. Blondinbella bråkar med Kissie. Kissie bråkar med Paow, Dessie och Amir. Dessie bråkar med Paow. Ja ni.. Blogg wars I ? Haha eller hur ? Altt dom gör är och kör fight på fight på fight. Härligt, hätligt. Vi säger såhär

Bella vs. Kissie = Bella
Kisse vs. Dessie = Kissie
Paow vs. Dessie= Paow
Amir vs. Kissie= Amir.

Jag är inte sådär sjukt förtjust i Kissie, men hon gör att bra jobb, de kan jag gott och väl erkänna. Men jag hatar verkligen Dessie hon ser ut som fjortisarna 2007, fast ljusare. Hon här sjukt mycket mascara ( INTE SNYGGT) Snälla, Amir sminkar sig bättre än dig, och han är ju t.o.m KILLE. Jag klagar inte på hennes utseende, bara kommenterar så som alla andra gör. Sen gilalr jag inte Kissie för on är lite för uppblåst för mn smak om man säger så (eller) Alltså, no fence men jag gillar inte Kissie bara, thats it !

Jag gillar Gaybloggen ( Amir) Föratt han är så jävla skön :) precis som en äkta gay ska vara! :)
Blondinbella, mogen, söt med fötterna på jorden. En blogg, som man kan ägna lång tid åt att läsa :)
Paow, liten söt blond tjej. Läser hennes blogg det första jag gör när jag loggar in på datorn. Synd att någon idiot har förstört för henne nu genom att tjalla till ROland ( han som äger blogg.se) så nu tjänar hon pengar åt dom, fast hon får ingen publicitet :O fett schysst ju ^^

Men ska nu bjuda på dagens outfit och face look

DAGEN OUTFIT :

Redo för ett besök på Cirkus Wictoria

Facelook :

Blogg. se = skit ?

Fyfyfyfyfyfyfyfyfy, på blogg.se Skiten funkar ju aldrig ? Vad ska ni söta läsare göra iadg då ?
Själv ska man gå på cirkus, craepy, men har man lovat lillasyster, så har man. Men jag har ju en fruktansvärd fobi för clowner... Men får bita ihop, men gud nåde den clown som kommer för nära mig, då lär den lownen inte leva särskilt lnge. Men som Linnea sa, man måste möta sin rädslor, så jag får väl göra det då.


Bloggade aldrig innan jag somnade igår, men så här såg min kväll ut:
Linnea kom hit runt halv 9, då tog vi moppen till grytholmen , och fotatde lite med Linneas kamera.. Runt halv 10 åkte jag med henne till stallet, va där i en och en halv timma ungefär. Sen åkte vi hem, frös sjukt mycket så tog en två timmars dusch :) sen kröp jag ner i sängen, kolla runt lite på datorn. Men nu ska jag fixa iordning mig lite :) pusshej

Tv

Nu kära läsare, sitter jag här framför Tv:n och kollar på, ja Tv , hehehe.. Vad har ni gjort denna extremt tråkiga dag, själv sov jag ingenting i natt (andra natten i rad)  Jag vet INTE vad det beror på, men jag somnar vid nio på morgonen och vaknar vid två...

Nu ska jag snart äta middag, är lite småhungrig ;) (as usual) Men ska läsa lite andra bloggar nu :) tjingeling



Visst är den tuff ? ;)

Åh herregud..

Jag har ångest, riktigt stor ångest. Skolan närmar sig med stormsteg, och jag sitter bara och tittar på ? Måste göra slag i saken och ta tag i som sista dagarna av sommarlovet. Några förslag om vad jag kan göra, för jag har fått TOTAL tanketorka. Panik, panik, PANIK! 

Ja, sen är det lite saker inför skolan. Mamma&Pappa, jag lovar att ta hand om de här året nu. Det är sista året i Ribby. Om ett år börjar jag 1:an med toppbetyg, det lovar jag er. Jag vet att jag kommer klara det, jag är ju faktiskt rätt bright ändå. Jag behöver bara anstränga mig, sen har jag mina betyg fixade. Men det är nästan ett helt år, allting kan hända.

                                                                  // Sophie
USCHUSCHUSCHUSCUSCHUSCHUSCH!

Sophie ger svar på tal / uttrycker mig



Tänkte göra som alla andra bloggare:
Ge svar på tal!

En viss fjolla ( inga namn nämnda)
Skrev kommentar för ex antal dagar sen:
fet, ful kan inte sjunga..
Jag trodde jag sulle dö av  skratt, haha
PERSONEN VA ANONYM !
Hur lågt kan du gå frågar jag dig.
Du stod inte upp första gången men andra :)
Synd att du inte lämna nån adress, du är värd en länknig !

MEn jag förstå dig ändå inte på samma gång ?
Jag bad om en bedömning av min röst, inte mitt utseende
Så det du skrev (fet och ful) Är extremt orelevant i det här läget.
Men jag är iallafall fet och ful, vadär ?
En ensam liten stackare kanske?
Jaja, jag tycker iaf synd om dig för att du inte tar vara på dig själv ist för att bedöma andra
/ xOxO Sophie

Lyckopiller

Jag är fullkomligt lycklig :) Linnea och jag är sams igen ! Linnea jag älskar dig grymt mycket bara så du vet :)

Godmorgon :)

Hahaha nej det är inget skämt, eller jo på sätt och vis.. vaknade 17.20 idag... fast somnade klockan 9.00 imorse.. Har inte sovit en blund på hela natten. Jag känner mig relativt tung i hela kroppen och ont i huvudet. Orkar inte skriva mer just nu.. ska sova vidare (A) puss / Sophie

CP


Kära Mimmi. För det första vill jag säga att Johan :) är den bästa vän jag haft, och att Benny Ericsson är helt dum i huvet.



Mina sista önskningar är att Lovisa och Farmor gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Nadine får ett lyckligt liv tillsammans med  Tessi. Jag vill säga tack till Felicia Nygren och Mackan dem bästa för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Bea Gustafsson Ni är verkligen underbara.



Mitt liv har bara gått utför sedan Farbror Pucko tog sitt liv.



Snälla Sophie  sörg mig inte du kommer ändå att dö. Jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braj med Pizza Face sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av i 130 km/h i en blå Opel.
 
Jag har så fruktansvärt tråkigt, kom och rädda mig ?






Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,



byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista








..

Bara för att jag har så fruktansvärt tråkigt, tänkte jag lägga upp lite bilder :)


 





Var och en är något speciellt *) CARPE DIEM !

Kommande veckas planering :

Måndag

Felicia sover här (förmodligen)

Tisdag

Jag sover hos Felicia
Festa

Onsdag

-

Torsdag

-

Fredag

-

Lördag/Söndag

Sova

Jätte rolig planering, jag vet ! :) Men återkommer om det blir ändringar.

 '' LA SWEET KISSES ''


-

Hellu kexet sitter du är och smular ... (Hatar och öppna upp inlägg). Hur har eran söndag varit hittills ? Min har varit helt okej, vaknade runt 2.. Men låg kvar i sängen, läste lite i Harry Potter. Gick ner till köket fixade lite frunch, gick tillbaka till sängen och lade mig när. Åt upp maten och kollade runt i lite bloggar. Skrev till Natalie på Facebook, undrade om vi skulle gå ut o ta en cigg. Sagt och gjort. Kom in och la mig här igen... är inte på topp humör direkt. Vet inte riktigt varför ? Tror att det beror på hel del kategorier : Mobbning, Familjens Ekonomi, Patetiska Fjollor.. Skolan.. GAAAH , JAg orkar inte med det här, är depprimerad och jag har ingen aning om varför ?! Känner mig helknäpp.. Någon som kan muntra upp mig ?


Musikalisk

En liten tjej kan ha drömmar, en liten tjej kan ha mål. Den meningen går runt i mitt huvud dag som natt. Jag har en dröm, jag har ett mål. Att få göra det jag älskar : UPPTRÄDA ! Men hur ska jag nå dit ? Jag vet att jag måste skaffa mig lite network.. men vart sk jag börja, och hur ska jag göra en bra demo ? Ni som läser bloggen, snälla skicka in tips!

Är min röst värd det?

Hej alla glada underbara läsare :) jag har en fråga som är väldigt viktig för mig, är min röst värd att skicka vidare, ni vet till skivbolag och radio o.s.v :) lyssna och dumpa svaret i kommentars lådan


Varken kvaliten eller ljudet är i topp, men man hör iaf min röst hysat bra :)

RSS 2.0